МОДЕЛЬ УПРАВЛІННЯ РОЗВИТКОМ МЕДІАКУЛЬТУРИ КЕРІВНИКА ШКОЛИ В УМОВАХ МЕТОДИЧНОЇ СЛУЖБИ РАЙОНУ - DAVYDOVA, N. (Витоки педагогічної майстерності, 2019)
У статті розкрито сутність побудови моделі управління розвитком медіакультури керівника закладу загальної середньої освіти в умовах методичної служби району; виокремлено основні ознаки системи моделювання; визначено мету як системотвірний компонент зазначеної моделі; подано зміст науково-методичного комплексу з розвитку медіакультури керівника закладу загальної середньої освіти в умовах методичної служби району.