ПІДГОТОВКА МАЙБУТНЬОГО ДИРИГЕНТА-ХОРМЕЙСТЕРА ДО ПРОФЕСІЙНОЇ ОЦІННОЇ ДІЯЛЬНОСТІ - KOSTENKO, L.; SHUMSKA, L. (Витоки педагогічної майстерності, 2019)
У статті розглянуто особливості формування оцінної діяльності студентів у процесі диригентсько-хорової підготовки, зокрема наголошено на необхідності забезпечення спеціальних умов формування оцінних компетенцій шляхом відповідного планування і організації навчального процесу та підготовки його методичного забезпечення (аналітично-оцінних систем, інструктивно-аналітичних оцінних карт).