КОНЦЕПЦІЯ РЕСУРСНО-ОРІЄНТОВАНОГО НАВЧАННЯ У ВИЩІЙ ШКОЛІ - KONONETS, N. (Витоки педагогічної майстерності, 2018)
У статті на основі аналізу теоретичної літератури та власного практичного досвіду схарактеризовано концепцію ресурсно-орієнтованого навчання у вищій школі. Авторська концепція відображає поняття, мету, суть, завдання, принципи, перспективні завдання та основні напрями розвитку ресурсно-орієнтованого навчання студентів у закладах вищої освіти. Концепція включає три взаємопов’язані концепти, які сприяють реалізації провідної ідеї дослідження: методологічний, теоретичний та технологічний.