МЕТОДИ ТВОРЧОГО РОЗВИТКУ МОЛОДШИХ ШКОЛЯРІВ НА УРОКАХ МУЗИЧНОГО МИСТЕЦТВА - LOBACH, O. (Витоки педагогічної майстерності, 2018)
У статті класифіковано методи творчого розвитку учнів початкової школи на уроках музичного мистецтва, яка включає п’ять груп методів (музично-творчі, перцептивно-творчі, інтерпретаційно- творчі, комунікативно-творчі, науково-творчі).