ПРОБЛЕМИ СТАТЕВОГО ВИХОВАННЯ ПІДЛІТКІВ У СУЧАСНОМУ ЗАКЛАДІ ОСВІТИ - PILIPENKO, S.; PILIPENKO, V. (Витоки педагогічної майстерності, 2018)
У статті аналізуються причини та форми відхилень у статевій поведінці підлітків у сучасній Україні. Розглядаються засоби профілактики зазначених відхилень, що базуються на особистісному, аксіологічному, середовищному підходах. Приділяється увага проблемам толерантності щодо сфери статевого життя та обумовлюються ризики, пов’язані з ранніми девіаціями в статевих стосунках.