ПОСИЛЕННЯ МОТИВАЦІЇ МАЙБУТНІХ СІМЕЙНИХ ЛІКАРІВ ДО ВИКОРИСТАННЯ ВЕБ-ТЕХНОЛОГІЙ У ПРОФЕСІЙНІЙ ДІЯЛЬНОСТІ ЯК ПЕДАГОГІЧНА УМОВА ФОРМУВАННЯ ЇХНЬОЇ ПРОФЕСІЙНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ - TITOVA, A. (Витоки педагогічної майстерності, 2018)
У статті розкривається тлумачення педагогічної умови формування професійної компетентності майбутніх сімейних лікарів, а саме шляхи посилення мотиваційної складової питання при спонуканні до навчання студентів медиків. Розглянуто метод веб-квестів, як основний дієвий метод у формуванні зовнішньої мотивації майбутніх сімейних лікарів, а також його поетапну структуру та межі застосування.