НОРМАТИВНІ ОСНОВИ ГОТОВНОСТІ ДО ВИХОВНОЇ РОБОТИ З ОСОБОВИМ СКЛАДОМ ЯК КОМПОНЕНТА ЗАГАЛЬНОПЕДАГОГІЧНОЇ КУЛЬТУРИ МАЙБУТНІХ ОФІЦЕРІВ - VASISHCHEV, V. (Витоки педагогічної майстерності, 2019)
У статті на основі провідних документів щодо організації роботи з особовим складом у військових колективах (законів, директив і наказів командувачів, положень, статутів) охарактеризовано готовність майбутніх офіцерів до виховної роботи з військовослужбовцями як складник їхньої загальнопедагогічної культури, що формується у процесі професійної підготовки у військовому закладі освіти (ЗВО) та розвивається впродовж життя.