ФОРМУВАННЯ КОМПЕТЕНТНОСТІ ФАХІВЦІВ З ІНФОРМАЦІЙНО-КОМУНІКАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ В ПРОЦЕСІ РОЗРОБКИ САЙТУ ПРОВЕДЕННЯ ДИСТАНЦІЙНОЇ ІНТЕРНЕТ-КОНФЕРЕНЦІЇ - HAFIIAK, A. (Витоки педагогічної майстерності, 2019)
У статті проаналізовано та висвітлено сучасні проблеми підготовки фахівців з інформаційно-комунікаційних технологій в університетах. З’ясовано, що розробка сайту для проведення дистанційної інтернет-конференції є однією з багатьох складових, що допомагають формуванню системи професійних компетентностей майбутніх фахівців з інформаційно-комунікаційних технологій.