ІНТЕГРАЦІЯ ЗМІСТУ ОСВІТИ ЯК ВИКЛИК ЧАСУ - ILCHENKO, V.; GUZ, K.; OLIYNYK, I. (Витоки педагогічної майстерності, 2019)
У статті розглянуто поняття інтеграції змісту освіти та поняття інтеграції змісту освіти та поняття, з якими пов’язаний процес інтеграції – загальні закономірності як скрізні основи інтеграції освітніх галузей, формування наукової картини світу учнів, їх життєствердного образу світу; зв’язок інтеграції змісту освіти з життєствердною моделлю світу суспільства.