ОСОБЛИВОСТІ ОСВІТНЬОЇ ПРОГРАМИ «СЕРЕДНЯ ОСВІТА ПРИРОДНИЧІ НАУКИ» НА ЗАСАДАХ МІЖДИСИПЛІНАРНОСТІ - ONIPKO, V.; KHANNANOVA, O. (Витоки педагогічної майстерності, 2019)
Обґрунтовується зміст освітньої програми, в основі якої лежать принципи інтеграції, що передбачають міждисциплінарний зв’язок, який враховує зміст окремих компонентів предметної області природничих наук (біології, хімії, фізики).