ТЕХНОЛОГІЇ ФОРМУВАННЯ СОЦІАЛЬНОЇ АКТИВНОСТІ МОЛОДІ В ІНСТИТУТАХ ГРОМАДЯНСЬКОГО СУСПІЛЬСТВА - STUPAK, O. (Витоки педагогічної майстерності, 2019)
У статті запропонована технологія формування соціальної активності молоді в інститутах громадянського суспільства. Новизною даного дослідження можна визначити виділення низки сфер актуалізації соціальної активності молоді та відповідний перелік форм і методів роботи з молоддю: проектна, громадсько-політична, волонтерсько-благодійна, освітньо-наукова діяльність, молодіжна політика.