ІДЕЇ ВИХОВАННЯ ДУХОВНОСТІ У КОЗАЦЬКІЙ ПЕДАГОГІЦІ - TSYBULKO, O. (Витоки педагогічної майстерності, 2019)
У статті проаналізовано розуміння сутності поняття «духовність» у добу козацтва. Вказано на зв’язок таких ідей з педагогічними концепціями, з концепціями виховання. Доведено, що козацька культурна епоха визначила особливості духовності людини, створюючи середовище її життя.