РОЗВИТОК КОМУНІКАТИВНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ МАЙБУТНЬОГО ЛІКАРЯ ЯК СКЛАДНИКА ЙОГО ПРОФЕСІЙНОЇ ГОТОВНОСТІ - BYCHKO, M. (Витоки педагогічної майстерності, 2018)
Розглянуто сутність комунікативної компетентності майбутнього лікаря як одного із важливих складників його професійної готовності. З’ясовано можливості її розвитку в процесі навчальної та позанавчальної діяльності студента медичного ЗВО з позицій середовищного підходу, окреслено актуальні напрями дослідження цього явища.