МОТИВАЦІЯ НАУКОВОЇ ДОСЛІДНИЦЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ СТУДЕНТІВ ЕКОНОМІЧНИХ ФАКУЛЬТЕТІВ У ПРОЦЕСІ НАВЧАННЯ ІНОЗЕМНОЇ МОВИ - HALASHOVA, O. (Витоки педагогічної майстерності, 2018)
У статті розглянуто необхідність формування мотивації студентів економічних факультетів до здійснення наукової дослідницької діяльності. З метою формування внутрішньої мотивації студентів до наукової дослідницької діяльності автором рекомендовано низку підходів до організації навчального процесу з іноземної мови, спрямованих на формування культури іншомовного мовлення формування рефлексивної культури студентів; дослідницької культури студентів, залучення студентів до інтерактивної взаємодії у процесі виконання проблемних професійно спрямованих завдань формування навичок публічних виступів.