ВПЛИВ КЕРІВНИКА ОБ’ЄДНАНИХ ТЕРИТОРІАЛЬНИХ ГРОМАД НА ВИБІР МОЛОДДЮ ПЕДАГОГІЧНОЇ ПРОФЕСІЇ (НА ПРИКЛАДІ БІЛОЦЕРКІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ ТА СЕМЕНІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ ОТГ) - GRYNOVA, M.; DRYZHD, V. (Витоки педагогічної майстерності, 2018)
У статті розглянуто особливості профорієнтаційної роботи керівників об’єднаних територіальних громад, спрямованої на вибір молоддю педагогічної професії (на прикладі Білоцерківської сільської та Семенівської селищної ОТГ), розроблено поради та рекомендації органам місцевого самоврядування, щодо стимулювання роботи керівників.