РЕАЛІЗАЦІЯ ТЬЮТОРСЬКОГО СУПРОВОДУ В ОРГАНІЗАЦІЇ САМОСТІЙНОЇ РОБОТИ СТУДЕНТІВ-ІНОЗЕМЦІВ У ВИЩОМУ ТЕХНІЧНОМУ НАВЧАЛЬНОМУ ЗАКЛАДІ - DENYSOVETS, I. (Витоки педагогічної майстерності, 2018)
У статті розглянуто і теоретично обґрунтовано необхідність та доцільність реалізації тьюторського супроводу під час організації самостійної роботи іноземних студентів у вищому технічному навчальному закладі. Визначено основні шляхи побудови та вдосконалення елементів самостійного опрацювання навчального матеріалу в контексті самовдосконалення професійних навичок особистості. Проаналізовано основні чинники, які впливають на ефективність успішного виконання самостійної роботи студентами-іноземцями в технічних ЗВО.