ПІДГОТОВКА МАЙБУТНЬОГО МЕНЕДЖЕРА ДО УСПІШНОЇ ТВОРЧОЇ САМОРЕАЛІЗАЦІЇ В СЕРЕДОВИЩІ ЗВО - DZEKUN, Yu. (Витоки педагогічної майстерності, 2018)
У статті розглядаються напрями впливу сучасного закладу вищої освіти на особистісно- професійний розвиток майбутнього менеджера як потенційно успішної особистості, здатної до конструктивної творчої самоорганізації, аналізуються соціальні ролі, виконання яких дозволяє студентові здобувати досвід конструктивного саморозвитку.