ТЕОРІЯ І ПРАКТИКА ФОРМУВАННЯ ДОСВІДУ КОМУНІКАТИВНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ МАЙБУТНІХ УЧИТЕЛІВ ІНОЗЕМНОЇ МОВИ - TRUBACHOVA, D. (Витоки педагогічної майстерності, 2018)
У статті представлені результати аналізу наукової літератури й педагогічної практики з проблеми формування комунікативної діяльності студентів вищих педагогічних навчальних закладів. Проаналізовано поняття «комунікативна діяльність», «спілкування», «комунікація». Для характеристики процесу учіння майбутніх учителів іноземної мови введено поняття «способи комунікативної діяльності». Розроблено структуру способів комунікативної діяльності, види й рівні їх сформованості.