МЕТОДОЛОГІЧНІ ОСОБЛИВОСТІ УПРАВЛІННЯ ІННОВАЦІЙНИМИ ПРОЕКТАМИ У ЗМІСТІ ПІДГОТОВКИ МЕНЕДЖЕРА З УПРАВЛІННЯ ІННОВАЦІЙНОЮ ДІЯЛЬНІСТЮ - VORONA, P. (Витоки педагогічної майстерності, 2017)
У статті розкривається сутність інноваційної діяльності як одного з найважливіших аспектів функціонування організацій та реалізації державної політики. Розглянуто етапи підготовки інноваційних проектів та методологічні особливості їхньої реалізації. Досліджені структура, основні напрямки й елементи управління інноваційним проектом, в т. ч. управління якістю, часом та вартістю проекту. Окрема увага приділена управлінню ризиками реалізації проектів.