ФОРМУВАННЯ ІНШОМОВНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ МАГІСТРАНТІВ МАШИНОБУДІВНИХ СПЕЦІАЛЬНОСТЕЙ ЗАСОБАМИ МУЛЬТИМЕДІА - STAVYTSKA, I. (Витоки педагогічної майстерності, 2017)
Автор описує результати експериментальної роботи з упровадження методики формування іншомовної компетентності. Аналізуються дані експериментального дослідження, що засвідчують ефективність навчання за дистанційним курсом “Англійська мова для магістрантів машинобудівних спеціальностей” із застосуванням мультимедіа.