ЗМІСТ І СТРУКТУРА КЛЮЧОВИХ КОМПЕТЕНЕТНОСТЕЙ ІЗ МЕНЕДЖМЕНТУ ТУРИСТИЧНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ МАЙБУТНІХ ФАХІВЦІВ ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ - BARDINOV, A. (Витоки педагогічної майстерності, 2016)
У статті розкрито підхід автора до виокремлення ключових компетентностей із менеджменту туристичної діяльності майбутнього фахівця фізичної культури.