МЕТОДИКА «САSЕ STUDУ» У НАВЧАЛЬНОМУ ПРОЦЕСІ ВИШІВ ПРИ ПІДГОТОВЦІ ФАХІВЦІВ ІЗ ПУБЛІЧНОГО УПРАВЛІННЯ - VORONA, P. (Витоки педагогічної майстерності, 2016)
У статті розглядається досвід використання та особливості змісту й специфіка формування кейсів у навчальній методиці «case study» при підготовці фахівців з публічного управління. Виокремлено вітчизняні проблеми, що виникають при формуванні кейсів з публічного управління та відмінності кейсів з публічного управління від бізнес‐кейсів. Акцентовано увагу на актуальності завдання підготовки достатньої кількості описів конкретних ситуацій управлінської практики – кейсів з публічного управління.