ОСОБЛИВОСТІ ОРГАНІЗАЦІЇ НАВЧАЛЬНО-ВИХОВНОГО ПРОЦЕСУ ГУРТКА ЕКОЛОГО-НАТУРАЛІСТИЧНОГО ПРОФІЛЮ В ПОЗАШКІЛЬНІЙ ОСВІТІ - PANASENKO, N.; DEREVYANKO, T. (Витоки педагогічної майстерності, 2016)
У статті розглянуто особливості організації та проведення гуртка «Природа і фантазія» у Полтавському міському центрі позашкільної освіти (м. Полтава). Розкрито форми, методи, завдання та програму тематичних занять, які спрямовані на розвиток екологічної освіти та виховання гуртківців. Наведено теми виховних заходів, конкурсів, акцій, виставок, до яких активно залучаються вихованці гуртка.