ВЗАЄМОЗАЛЕЖНІСТЬ СОЦІАЛЬНО-ПРОФЕСІЙНОЇ ЗРІЛОСТІ ТА ПРОФЕСІЙНО-ПЕДАГОГІЧНОЇ МАЙСТЕРНОСТІ МАЙБУТНЬОГО ПЕДАГОГА - RADUL, V. (Витоки педагогічної майстерності, 2016)
У статті розглянутий взаємовплив становлення соціальної зрілості та педагогічної майстерності студентів‐майбутніх педагогів. Показано, як в умовах вищого навчального закладу та процесі професійної підготовки різні види навчально‐виховної діяльності здійснюють ефективний вплив на ці два процеси.