КВАЛІМЕТРИЧНИЙ ІНСТРУМЕНТАРІЙ АДАПТИВНОЇ ТЕХНОЛОГІЇ ПІДГОТОВКИ МАГІСТРІВ УПРАВЛІННЯ ІНТЕЛЕКТУАЛЬНОЮ ВЛАСНІСТЮ - BRUYEVA, V. (Витоки педагогічної майстерності, 2020)
У статті розкрито суть, доцільність розроблення і впровадження кваліметричного інструментарію та кваліметричних моделей при професійній підготовці магістрів управління інтелектуальною власністю. Запропоновано власний кваліметричний алгоритм вимірювання і оцінки якості професійної підготовки магістрів управління інтелектуальною власністю, що базується на злагодженому партнерстві тріади «викладач-магістрант-роботодавець» та спрямований на формування інтегрованих компетентностей у магістрантів.