ЗАПОБІГАННЯ ПОМИЛОК ЯК КОМПОНЕНТ КОРЕКЦІЇ РЕЗУЛЬТАТІВ НАВЧАННЯ УЧНІВ У СИСТЕМІ УРОКІВ МАТЕМАТИКИ - CHERKASKA, L.; MOSKALENKO, O.; KOVALENKO, O. (Витоки педагогічної майстерності, 2020)
У статті розкриваються особливості роботи із запобігання учнівських помилок на уроках математики різних типів, обгрунтовується вибір методів навчальної корекції.