ПРОФЕСІЙНА ПІДГОТОВКА МАЙБУТНЬОГО ВЧИТЕЛЯ ІНОЗЕМНОЇ МОВИ ДО САМОРЕГУЛЯЦІЇ ПЕДАГОГІЧНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ - STRYZHAK, Y. (Витоки педагогічної майстерності, 2021)
У дослідженні схарактеризовано сутність розвитку саморегуляції педагогічної діяльності як основи успішної професійної підготовки майбутніх учителів іноземної мови. Спроба з’ясувати природу саморегуляції педагогічної діяльності майбутніх учителів іноземної мови дала змогу встановити причину функціювання структурних елементів формування саморегуляції під час професійної підготовки майбутніх учителів іноземної мови.