ПСИХОЛОГО-ПЕДАГОГІЧНІ ОСОБЛИВОСТІ СПОРТИВНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ СПОРТСМЕНІВ ВОДНИХ ВИДІВ СПОРТУ - KRAVCHENKO, I.; FESENKO, L.; KRAVCHENKO, R. (Витоки педагогічної майстерності, 2022)
У статті відображено психологічні особливості діяльності спортсменів водних видів спорту: окреслено характер взаємодії спортсменів із суб’єктами спортивної діяльності; передбачено, що сумісно-індивідуальний характер взаємодії плавців під час змагань забезпечується домінуючою монофронтальною психічною активністю спортсменів.