ІННОВАЦІЙНИЙ МЕНЕДЖМЕНТ ЯК ОСНОВА ПРОФЕСІЙНОГО РОЗВИТКУ МАЙБУТНЬОГО УПРАВЛІНЦЯ - BOLSHAIA, O.; ISHCHENKO, I. (Витоки педагогічної майстерності, 2022)
У статті розглянуто інноваційний менеджмент як основу професійного розвитку менеджерів та визначено особливості його функціонування та впровадження на підприємствах та в організаціях України. Уміле управління підприємствами та організаціями, оптимальне використання всього потенціалу та раціональна організація усіх процесів функціонування мають важливе значення у забезпеченні динамічного розвитку та отриманні прибутку. Необхідність введення інновацій та використання принципово нових методів в управлінні організацією (підприємством) зумовлює постійне навчання та вдосконалення у професійному розвитку креативних менеджерів.