ВПЛИВ ЦИФРОВІЗАЦІЇ НА ЕКОНОМІКУ ТА СУСПІЛЬСТВО В УМОВАХ ВІЙНИ У ЗМІСТІ ПРОФЕСІЙНОЇ ПІДГОТОВКИ МАЙБУТНІХ МЕНЕДЖЕРІВ - KRASHCHENKO, Y.; HOLOVACH, L. (Витоки педагогічної майстерності, 2022)
Подано інформацію, важливу для осучаснення змісту підготовки майбутніх менеджерів. Розглянуто сутність цифровізації, її вплив на економіку України та суспільне значення загалом, а також відповідно до умов, що склалися в нашій державі у 2022 році. Аналізуються питання інформаційної безпеки, її сутність та шляхи забезпечення.