ПЕДАГОГІЧНІ ПРИНЦИПИ В ОРГАНІЗАЦІЇ НАВЧАЛЬНО-ДОСЛІДНИЦЬКИХ ПРАКТИК ЗІ СПЕЦІАЛЬНОСТІ 073 МЕНЕДЖМЕНТ - PIVOVAR, N.; BABENKO, I. (Витоки педагогічної майстерності, 2022)
У статті розглядаються питання пов’язані з організацією та змістовим наповненням виробничої управлінсько-дослідницької практики, підготовки здобувачів освітнього ступеня «магістр» Галузі знань 07 Управління та адміністрування Спеціальності 073 Менеджмент Освітньої програми «Менеджмент (Управління навчальним закладом)». Пропонований матеріал є експериментальним дослідження за темою «Педагогічні основи діяльності з управління персоналом освітнього закладу (на прикладі комунального закладу «Середня загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 9 Кам’янської міської ради Дніпропетровської обл.)», на основі якого була написана магістранткою Вовчанською І.С. кваліфікаційна робота за темою «Педагогічні аспекти управління людськими ресурсами».