МЕТОД ПРОЄКТІВ ЯК ЗАСІБ РОЗВИТКУ СТАРШОКЛАСНИКІВ - DEBRE, O. (Витоки педагогічної майстерності, 2023)
Метою статті є вивчення ефективності застосування проєктної діяльності на уроках «Технології» як засобу розвитку учнів старших класів. У статті розглянуто вплив методу проєктів на організацію розвивальної діяльності старшокласників на уроках. Проєктна діяльність є засобом всебічного розвитку учнів. У результаті це створює умови, коли знання перестають бути метою навчального процесу, а стають засобом подальшого саморозвитку та самоосвіти. Практична значимість полягає в обґрунтуванні значення використання проєктної діяльності як засобу всебічного розвитку учнів старших класів на уроках «Технології».