ІНТЕГРАЦІЯ ПРАВОВИХ І МОРАЛЬНИХ АСПЕКТІВ ПРИ ФОРМУВАННІ АКАДЕМІЧНОЇ ДОБРОЧЕСНОСТІ МАЙБУТНЬОГО МЕНЕДЖЕРА ОСВІТИ - BABENKO , I. (Витоки педагогічної майстерності, 2023)
У статті розглядається сучасна проблема: формування академічної доброчесності майбутніх освітянських менеджерів, котрі повинні за час навчання у вітчизняних фахових закладах вищої освіти не лише вивчити сутність чинних законів України стосовно захисту інтелектуальної власності, авторських прав, але й, перш за все, надбати ті особистісні риси високої моральності, благородства, котрі складають особливо цінну компетентність, характерну для прогресивної освітянської, наукової спільноти світу.