ПРОБЛЕМА МЕДІАОСВІТИ ТА МЕДІАГРАМОТНОСТІ ЯК ОСВІТНІЙ КОМПОНЕНТ ПРОФЕСІЙНО-ТВОРЧОГО РОЗВИТКУ МАЙБУТНІХ ПЕДАГОГІВ - DIACHENKO, M.; ROZHNOVA, T.; DIACHENKO, I.; KUSHNERYK, A. (Витоки педагогічної майстерності, 2023)
Обґрунтовано теоретичні засади медіаосвіти та формування медіаграмотності майбутніх педагогів у контексті їхнього професійно-творчого розвитку й готовності до медіаосвітньої діяльності; охарактеризовано особливості підготовки майбутніх учителів до організації медіаосвіти та формування медіаграмотності учнів.