ПРОБЛЕМИ ВИВЧЕННЯ ХОРЕОГРАФІЧНИХ ДИСЦИПЛІН В УМОВАХ ДИСТАНЦІЙНОГО НАВЧАННЯ - YEFIMOVA, O.; BARABASH, O.; PODKOPAI, Y.; SYDORENKO, V. (Витоки педагогічної майстерності, 2023)
У статті проаналізовано процес дистанційного навчання здобувачів кафедри хореографії Харківського національного педагогічного університету імені Г.С. Сковороди. Розглянуто фактори, що впливають на формування професійних здібностей здобувачів при традиційній та дистанційній формах навчання. Встановлено причинно-наслідкові зв’язки між методами навчання та формуванням педагогічних компетенцій здобувачів-хореографів. На підставі вивчених фактів зроблено висновки та надані рекомендації щодо покращення якості навчального процесу здобувачів хореографічних спеціальностей під час онлайн навчання.