ДОСВІД ВИКОРИСТАННЯ ДИСТАНЦІЙНОЇ ПЛАТФОРМИ LIKAR_NMU У НАВЧАННІ СТАНДАРТИЗАЦІЇ ЛІКАРСЬКИХ ЗАСОБІВ МАЙБУТНІХ ФАРМАЦЕВТІВ - MANCHENKO, O. (Витоки педагогічної майстерності, 2023)
У статті схарактеризовано продуктивний досвід Національного медичного університету імені О. О. Богомольця з використання дистанційної платформи LIKAR_NMU у навчанні стандартизації лікарських засобів майбутніх фармацевтів. З’ясовано, що платформа дистанційного навчання LIKAR_NMU максимально відповідає головним вимогам до її впровадження й застосування у освітньому процесі закладів вищої медичної (фармацевтичної) освіти: вона є надійною в експлуатації, зручною у використанні та управлінні, характеризується сумісністю, модульністю, безпечністю. Практичний досвід використання дистанційної платформи LIKAR_NMU як корпоративної версії open-source системи Moodle дав змогу виявити, що під час навчання стандартизації лікарських засобів найбільшу затребуваність у викладачів й здобувачів вищої фармацевтичної освіти мають такі ресурси LIKAR_NMU: «Книга»; «Напис»; «Сторінка»; «Тека»; «Файл»; «IMS-контент пакет»; «URL (вебпокликання)» та успішно зарекомендували види діяльності, що є у меню дистанційної платформи LIKAR_NMU, зокрема: «H5S»; «База даних»; «Вибір»; «Вікі»; «Глосарій»; «Завдання»; «Чат».