ПРОЕКТУВАННЯ КОМПЕТЕНТНІСНОГО УРОКУ ГЕОГРАФІЇ - VISHNIKINA, L.; YAPRYNETS, T. (Витоки педагогічної майстерності, 2019)
Стаття присвячена проблемі модернізації підходів до методичних особливостей проектування компетентнісно спрямованих уроків географії. Робота має теоретично-прикладний характер, вміщує структурні плани-схеми уроків географії різних типів. Здійснене обґрунтування методичних засад проектування компетентнісних уроків географії відповідно до результатів наших досліджень, які були спрямовані на розроблення та впровадження осучасненої структури таких уроків.