РЕЛІГІЙНО-ПЕДАГОГІЧНІ ІДЕЇ ВИХОВАННЯ У ПРАЦЯХ ВИКЛАДАЧІВ ПОЛТАВСЬКОГО ІНСТИТУТУ НАРОДНОЇ ОСВІТИ - MIROSHNICHENKO, V. (Витоки педагогічної майстерності, 2019)
Стаття присвячена концептуальному аналізу релігійно-педагогічних ідей виховання, що представлені у творчій спадщині викладачів Полтавського інституту народної освіти М. І. Сагарди, І. Я. Чаленка та В.О. Пархоменка.