СОЦІАЛЬНО-ПЕДАГОГІЧНА РОБОТА ЗІ СТУДЕНТАМИ З ОСОБЛИВИМИ ОСВІТНІМИ ПОТРЕБАМИ У НАВЧАЛЬНО-ВИХОВНИХ ПІДРОЗДІЛАХ УНІВЕРСИТЕТУ «УКРАЇНА» - DAVYDENKO, H. (Витоки педагогічної майстерності, 2018)
Статтю присвячено дослідженню та аналізу кращих вітчизняних практик з втілення соціальної інклюзії. Детально описано досвід соціально-педагогічної роботи зі студентами з особливими освітніми потребами у навчально-виховних підрозділах Університету «Україна».