ВИКОРИСТАННЯ ОСОБИСТІСНО-РОЗВИВАЛЬНОГО ПОТЕНЦІАЛУ НАВЧАЛЬНОГО ПРОЦЕСУ В МАГІСТРАТУРІ ПРИ ПІДГОТОВЦІ УПРАВЛІНЦЯ - ZHDANOVA-NEDILKO, O. (Витоки педагогічної майстерності, 2018)
Розглядаються особливості навчального процесу в магістратурі з позицій особистісного підходу. Аналізується специфіка організації різних форм навчальної роботи як засобу розвитку професійно значущих особистісних якостей майбутнього менеджера, формування в нього здатності до конструктивної взаємодії в управлінській діяльності.