САМОМЕНЕДЖМЕНТ ЯК УМОВА ПРОФЕСІЙНОГО ЗРОСТАННЯ МАЙБУТНЬОГО ВЧИТЕЛЯ ПРИРОДНИЧИХ ДИСЦИПЛІН - ISCHENKO, V. (Витоки педагогічної майстерності, 2018)
У статті розглядається проблема професійного саморозвитку майбутніх педагогів. У результаті аналізу запропоновано декілька визначень поняття «nрофесійний саморозвиток», виділено чинники, напрями, мету та критерії саморозвитку студентів, а також наведено фактори, які перешкоджають саморозвитку студентів.