ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ ЯК ОСОБИСТІСНА ОСНОВА САМОМЕНЕДЖМЕНТУ СУЧАСНОГО СТУДЕНТА ПЕДАГОГІЧНОГО ЗВО - NOVIK, S.; ZAYTSEVA, Yu.; SHAPOVAL, Ye. (Витоки педагогічної майстерності, 2018)
Аналізуються вимоги до професійної підготовки сучасного вчителя Нової української школи та умови, в яких вона відбувається. Обґрунтовується роль самоменеджменту в процесі професійного навчання. Висвітлюється сутність та роль відповідальності як особистісної характеристики, що зумовлює продуктивність навчальної діяльності у вищій школі.