МЕТОДИЧНІ ПІДХОДИ ДО РОЗРОБЛЕННЯ ПРОГРАМИ ЕЛЕКТИВНОГО КУРСУ «АКТУАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ СУЧАСНОЇ ФАРМАЦЕВТИЧНОЇ ОСВІТИ» ЯК ОБ’ЄКТА ПЕДАГОГІЧНОГО ПРОЕКТУВАННЯ - REVA, T. (Витоки педагогічної майстерності, 2018)
У статті застосовано теоретичні та практичні методи для узагальнення досвіду педагогічного конструкту змісту елективного курсу «Актуальні проблеми сучасної фармацевтичної освіти» в умовах упровадження Болонського процесу у НМУ імені О.О. Богомольця, обгрунтовані змістовний, операційний, підсумково-оцінювальний компонент досліджуваної Програми елективного курсу.