ДЕМОГРАФІЧНА ПОЛІТИКА У ШКІЛЬНОМУ КУРСІ ГЕОГРАФІЇ - FEDII, O. (Витоки педагогічної майстерності, 2018)
Стаття присвячена проблемі вивчення демографічної політики в шкільному курсі географії у 8 класі. Розкрите поняття «демографічна політика», дана характеристика сучасним напрямам всіх заходів у різних країнах. При цьому головну увагу приділено важливості формуванню знань про заходи держави про покращення демографічного стану в умовах світових глобальних перетворень та української демографічної кризи.