ВДОСКОНАЛЕННЯ ЗМІСТОВОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ФАХОВОЇ ПІДГОТОВКИ МАЙБУТНІХ ЮРИСТІВ: ІНТЕГРАТИВНИЙ МІЖДИСЦИПЛІНАРНИЙ ЕКСПРЕС-КУРС «ФОРМУВАННЯ ПРАВОВОЇ КУЛЬТУРИ МАЙБУТНІХ ЮРИСТІВ» - YANCHENKO, P. (Витоки педагогічної майстерності, 2018)
У статті схарактеризовано одну з педагогічних умов формування правової культури майбутніх юристів – вдосконалення змістового забезпечення фахової підготовки майбутніх юристів на основі впровадження інтегративного міждисциплінарного експрес-курсу «Формування правової культури майбутніх юристів».