ОРГАНІЗАЦІЙНО-УПРАВЛІНСЬКА КОМПЕТЕНТНІСТЬ У СТРУКТУРІ ПРОФЕСІЙНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ МАЙБУТНІХ ФАРМАЦЕВТІВ - SHOLOIKO, N. (Витоки педагогічної майстерності, 2019)
У статті розглянуто особливості організаційно-управлінської діяльності фармацевтів у сучасних умовах; обґрунтовано необхідність модернізації підходів до професійної підготовки майбутніх фахівців спеціальності 226 Фармація, промислова фармація в освітньому процесі магістратури медичного університету; наведено характеристику понять «управління», «організаційно-управлінська компетентність»; визначено особливості формування організаційно-управлінської компетентності у процесі професійного становлення майбутніх фармацевтів.