ФОРМУВАННЯ ЕКОЛОГІЧНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ СТУДЕНТІВ БІОЛОГІЧНИХ СПЕЦІАЛЬНОСТЕЙ У ПРОЦЕСІ ПРОВЕДЕННЯ ПОЛЬОВОЇ ПРАКТИКИ - GOMLYA, L. (Витоки педагогічної майстерності, 2018)
У статті розкрито організаційно-процесуальні можливості навчальної польової практики для формування екологічної компетентності студентів біологічних спеціальностей. Виокремлено домінуючі чинники, які утруднюють формування екологічної компетентності студентів, та окреслено основні напрямки її формування в процесі організації та проведення польових практик.