ПЕДАГОГІЧНІ УМОВИ ФОРМУВАННЯ ЛІДЕРСЬКИХ ЯКОСТЕЙ У СТУДЕНТІВ ЕКОНОМІЧНИХ УНІВЕРСИТЕТІВ - KARMANENKO, V. (Витоки педагогічної майстерності, 2018)
У статті проаналізовано тлумачення термінів «умови» та «педагогічні умови». Визначено значення і концептуальні положення педагогічних умов формування лідерських якостей у студентів економічних університетів. Виокремлено систему педагогічних умов формування лідерських якостей у студентів економічних університетів та акцентовано увагу на становленні лідерської управлінської парадигми шляхом організації тренінгової роботи.