СТВОРЕННЯ ІННОВАЦІЙНОГО ОСВІТНЬОГО ПРОСТОРУ ЗАСОБАМИ ВПРОВАДЖЕННЯ ІННОВАЦІЙНИХ ФОРМ ТА МЕТОДІВ НАВЧАННЯ І ВИХОВАННЯ В УМОВАХ ПОЗАШКІЛЬНОГО НАВЧАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ - LESHCHENKO, I. (Витоки педагогічної майстерності, 2018)
У статті визначено пріоритетні напрями діяльності закладу позашкільної освіти з метою здійснення модернізації освітнього середовища та спрямованості навчально-виховного процесу на забезпечення ефективності впровадження інноваційних форм та методів навчання і виховання у системі позашкільної освіти в регіоні.