ТЕХНОЛОГІЯ КОЛЕКТИВНИХ ТВОРЧИХ СПРАВ У ФОРМУВАННІ ЕКОЛОГІЧНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ МАЙБУТНЬОГО ВИКЛАДАЧА - LOGVINOVA, Ya. (Витоки педагогічної майстерності, 2018)
У статті розглянуто значення технології колективних творчих справ для набуття досвіду творчої екологічної діяльності з метою формування екологічної компетентності студентів магістратури. Наголошено на необхідності реалізації принципових положень для успішної підготовки та проведення колективних заходів екологічного спрямування.